Om oss


Undring ble opprettet i 2021, men allerede i 2008 da Ingrid studerte biologi i Ås startet drømmen om å lage et fritidstilbud for barn i naturen. I 2020 tok hun kontakt med Sandra som er utdannet barnehagelærer, og sammen utviklet de en metode basert på moderne pedagogikk, der kjernen i metoden handler om å følge barnas impulser fremfor et mer tradisjonelt undervisningspreget tilbud.


Vi driver et fritidstilbud for aldersgruppen 3-8 år, der en med naturfaglig bakgrunn og en med pedagogisk bakgrunn leder tilbudene.


Vi holder også forskjellige foredrag tilpasset ulike grupper, og også opplæring for barnehageansatte og ansatte på skolen og på SFO/AKS.

Foto: Helene Broch Paaske

Foto: Helene Broch Paaske

Foto: Helene Broch Paaske

Ingrid Norén Bjørklund

Ingrid er utdannet biolog og naturforvalter og har jobbet flere år som fagutreder og feltkartlegger. Hun har også jobbet flere år med ledelse. Hun er mamma til to, og engasjeres av å se naturens verden fra barnas øyehøyde. Hun er opptatt av å senke terskelen for å skape engasjemet, glede og kunnskap knyttet til natur og har en forkjærlighet for botanikkens verden. 


Tlf: 938 12 823

E-post: ingrid@undring.no

Sandra Aas Koren

Sandra er utdannet barnehagelærer og har jobbet mange år i barnehage. Hun er brennende opptatt av tilknytning og viktigheten av trygge voksenrelasjoner.  Ute bruker hun sansene aktivt, og du finner henne ofte med gress mellom tærne, fingrene i jorda eller i fascinasjon over en gullbasse som suger nektar fra en blomst. Hun er opptatt av hvordan man kan lage naturopplevelser utenom det vanlige, i en vanlig hverdag. Når hun ikke er på jobb for Undring er hun prosjektleder, og bruker ellers sin tid med sine to barn.


Tlf: 920 43 859

E-post: sandra@undring.no